October 15, 2021

Update Workshops Zitten & Positioneren

*UPDATE: helaas hebben de Workshops Zitten & Positioneren dit jaar niet plaats kunnen vinden vanwege de huidige coronamaatregelen. Echter hebben we 2 nieuwe data gevonden voor de workshops Zitten & Positioneren in Schagen en Leeuwarden. Aanmelden voor de workshop in Schagen is niet meer mogelijk, deze zit al vol. Voor de workshop in Leeuwarden zijn nog 10 plekken vrij. Meld je dus snel aan!

Ben je ergo- of fysiotherapeut en wil je je kennis verbreden? Samen met onze leverancier Sunrise Medical organiseren we twee gratis geaccrediteerde workshops Zitten & Positioneren. Deze workshops worden de volgende data georganiseerd:

  • Donderdag 17 maart 2022, 09.00u – 17.00u, locatie: Van der Valk Hotel Leeuwarden, Lynbaan 35, 8941 BR Leeuwarden

Voor beide workshops is de inloop vanaf 09.00u. Om 09.30u zal het programma van start gaan en we sluiten de dag af met een borrel, deze zal tot 17.00u duren. Lunch zit bij de workshops inbegrepen. Beide workshops zijn geaccrediteerd voor 7 punten. In deze workshops behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Anatomie & bio-mechanica in relatie tot zitten
  • Afwijkende bekkenposities en de gevolgen daarvan
  • Oplossingen t.b.v. het zitsysteem in relatie tot bekkenposities
  • Bewegingsonderzoek tijdens het pasproces
  • Het belang van een goede rolstoel

Bovenstaande workshops worden georganiseerd conform de richtlijnen van het RIVM. Voor deelname moet u een vaccinatie- of herstelbewijs, dan wel een negatieve testuigslag in de coronacheck-app kunnen tonen. Er is, per workshop, ruimte voor 20 therapeuten. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan zullen we kijken of we nog een workshop kunnen organiseren.

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor één van de workshops Zitten & Positioneren. Wij hopen je te zien bij één van deze workshops.

Meld je hier aan