Zorgprofessional Siza RSR

Wlz-zorgprofessional

Samen zoeken naar de beste oplossingen

De kracht van samenwerken

Vanuit onze intrinsieke passie werken we hand in hand samen voor de beste oplossing voor onze cliënten

Wij geloven in de kracht van samenwerken, als zorgcollega’s binnen de Wlz onder elkaar. Zo ervaart de cliënt dat hij ook echt centraal staat. Daarom investeren we continue in een optimaal samenwerkingsklimaat. Wij zorgen dat jij de regie houdt en wij onze gezamenlijke cliënt kunnen begeleiden naar de best passende oplossing. Daarom faciliteren wij onze zorgcollega’s met handige tools en ondersteuning, persoonlijke contacten en kennisdeling.

RSR Portaal

Slimmer werken

Alles op één plek

Het RSR Portaal voor Wlz-professionals helpt om aanvragen in te dienen, klantgegevens te wijzigen en de status van een aanvraag wordt real-time weergegeven. Het is zelfs mogelijk om te zien welke hulpmiddelen er uitstaan bij een inwoner van een instelling. Door gebruik van een twee-weg-authenticatie bij het inloggen, voldoen wij aan de laatste privacy normen.

RSR Academy

Samen blijven leren

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste ontwikkelingen in de hulpmiddelenbranche. Deze kennis delen we graag met jullie, zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat we onze cliënten op de beste manier kunnen blijven helpen. Zo organiseren we bijvoorbeeld trainingen over zitten en positioneren van cliënten en bijeenkomsten over wijzigingen in wet- en regelgeving. Denk aan de overheveling Wmo-Wlz.

RSR Academy
Innovatie binnen RSR

Gespecialiseerde diensten

De technische vertaling

Gelukkig ervaren onze zorgcollega’s dat wij ook echt meedenken over pragmatische en snelle oplossingen. Specialisten vertalen het concept naar een praktisch ontwerp. In onze eigen werkplaats produceren zij zelf vele maatwerkoplossingen. Zo ontzorgen we de cliënt maximaal.

“Een adviseur kan van alles bedenken en wij plakken daar dan direct het praktische plaatje aan vast.”  
Wilco Boers
Lees het verhaal van Wilco
“Samen met RSR kijken we naar een zo goed mogelijke balans tussen zelfredzaamheid en juiste positionering.”
Gerdien Poutsma
Lees het verhaal van Gerdien
“Bij RSR staat de klant altijd centraal. We vinden het belangrijk dat er een efficiënte ketensamenwerking ontstaat”
Menno Huisman
Lees het verhaal van Menno
Hans Sloep wlz manager

Informatie nodig?

Neem rechtstreeks contact op met onze commercieel manager!

Hans Sloep | Manager Commercie Wlz | h.sloep@rsr.nl