Wmo mobiliteitshulpmiddel

Wmo - Mobiliteitshulpmiddelen

Hulp bij bewegen met een passend hulpmiddel

Wmo rolstoel

Vrij bewegen om weer mee te kunnen doen

Vrij bewegen is vrijheid ervaren. En met een goed mobiliteitshulpmiddel kan dat. RSR helpt je om weer deel te maken van de maatschappij. Dat doen we al 50 jaar met grootse passie, gedrevenheid en betrouwbaarheid voor bewoners van gemeenten (vanuit de Wmo).

  • Altijd bereikbaar
  • Lokaal betrokken
  • Duurzaam & toonaangevend partnerschap
  • Korte lijnen met een vast team

Mobiliteitshulpmiddel aanvragen

Heb je een mobiliteitshulpmiddel nodig? Dan kun je in aanmerking komen voor een Wmo-voorziening. Neem eerst contact op met jouw gemeente om na te gaan of je hier recht op hebt. Na goedkeuring helpt RSR je aan het juiste hulpmiddel en/of aanpassing.

Geen Wmo-voorziening of ontvang je een pgb? Dan kan onze partner Mango Mobility je helpen aan een mobiliteitshulpmiddel.

Flo RSR

Inzicht met Mijn RSR

In het klantenportaal Mijn RSR heb je 24 uur per dag inzicht in jouw gegevens en hulpmiddelen. Indien nodig plan je zelf reparatie-afspraken in. Mijn RSR is beschikbaar in de browser, maar ook als app op je telefoon of tablet.

Hulpmiddelen voor ouderen en kinderen

Zelfredzaam zijn en kunnen bewegen. Leeftijd speelt daarin geen rol. Bewegen, spelen, sporten, leren, voor jezelf zorgen waar dat kan…Dat hoort bij opgroeien en doe je een leven lang. Mobiliteitshulpmiddelen kunnen hier een grote rol in spelen. Zoals speciale rolstoelen, fietsen en andere aanpassingen.

Hulpmiddelen voor ouderen

Heb je een vraag of wil je advies?

Bijvoorbeeld over een hulpmiddel die je in gebruik hebt of de dienstverlening van RSR?

Bekijk onze meestgestelde vragen of neem contact op.

 

Contact opnemen