ergotherapeut cliënt siza RSR

De leverancier van hulpmiddelen in de regio , waarbij de cliënt centraal staat

Mobiliteit

Voor de meesten onder ons een vanzelfsprekendheid, voor anderen een dagelijkse uitdaging. Met passie en groot verantwoordelijkheidsgevoel bieden wij oplossingen in verschillende situaties om mobiliteit en zelfstandigheid te verbeteren. Dat doen we met RSR Wmo voor de bewoners van gemeenten en met RSR Revalidatieservice voor (zorg)instellingen en het UWV.

Onze ervaring en de intrinsieke motivatie om continu te verbeteren zorgt ervoor dat wij samen met onze partners altijd streven naar het beste resultaat. RSR maakt mensen mobiel.

RSR Vestigingen NL

Met ruim 50 jaar ervaring werken wij met passie voor mensen met een mobiliteitsbeperking

RSR heeft zich in de jaren ontwikkeld als merkonafhankelijke partner met een breed pakket aan diensten. Met dank aan de geschiedenis is er binnen RSR veel kennis en vaardigheid om elk hulpmiddel en de daarbij horende aanpassingen te realiseren. Dat doen we voor gemeenten (RSR Wmo) én zorginstellingen en het UWV (RSR Revalidatieservice).

Onze ruim 140 enthousiaste, vakbekwame en betrokken medewerkers zijn verspreid over zes vestigingen in Nederland.

Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers

Zo kan de samenwerking doorgroeien naar een duurzaam partnerschap met gemeenten en instellingen. Door samen te zoeken, te sparren en te overleggen komen we tot de beste oplossingen voor onze gezamenlijke cliënten en zijn we in staat de cliënt écht centraal te stellen.

Bovendien werken wij samen met verschillende partners in de hulpmiddelenbranche. Hiermee garanderen we dat we je ten alle tijden zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Samen met onze partners bieden wij een breed scala aan producten en diensten naar behoefte van de markt.

Zorgprofessional Siza RSR

  • Logo de Zijlen
  • Logo gemeente Westerkwartier
  • Logo Siza
  • Logo gemeente Steenwijkerland
  • Logo Thebe
  • Logo UWV

Onze Missie

RSR is dé toonaangevende partner in mobiliteitshulpmiddelen, die lokaal betrokken is en altijd helpt.

Toonaangevend: duurzaam partnerschap

De betekenis van ‘toonaangevend’ is het aansprekende voorbeeld zijn. En dat is precies wie wij willen zijn. Niet de grootste of de snelste, maar hét voorbeeld van duurzaam partnerschap.

Lokaal betrokken: persoonlijk contact

Met onze lokale vestigingen zijn we fysiek aanwezig in de regio. Daardoor kennen we de omgeving, de gebruiken, spreken we dezelfde taal en weten we wat er speelt in de regio. Contacten zijn informeel, de lijntjes kort. Even met elkaar bellen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Altijd helpen

Altijd helpen klinkt als het oneindige. Dit betekent echter niet dat wij altijd het probleem oplossen voor onze cliënten, maar wel dat we altijd verder helpen om het probleem opgelost te krijgen. Ook dat is helpen.

“Bij RSR staat de klant altijd centraal. We vinden het belangrijk dat er een efficiënte ketensamenwerking ontstaat”
Menno Huisman
Lees het verhaal van Menno
“Het vak van revalidatie servicemonteur leer je in de praktijk. Daar is geen opleiding voor, het is uniek”
Sjoerd Havermans
Lees het verhaal van Sjoerd
“Een adviseur kan van alles bedenken en wij plakken daar dan direct het praktische plaatje aan vast.”  
Wilco Boers
Lees het verhaal van Wilco
Louwman Group

Onderdeel van Louwman Group

RSR is onderdeel van de Louwman Group. Samen met Welzorg, Auto op Maat en Woning op Maat verzorgen we mobiliteitsoplossingen in de zorg. Samen staan we voor het vergroten van uw mobiliteit op het gebied van hulpmiddelen, aangepaste auto’s en aanpassingen in huis. Ook het kopen van een mobiliteitshulpmiddel behoort tot de mogelijkheden.

Maatschappelijk Verantwoord

RSR wil haar steentje bijdragen aan een gezonder leefklimaat en duurzame leefomgeving. Van nature nemen we dit meer dan serieus. Met onze hulpmiddelen zorgen wij er namelijk voor dat mensen mobiel blijven en ondanks hun handicap nog volop mee kunnen doen aan de maatschappij. Maar het gaat veel verder. Een dagelijks duurzame bedrijfsvoering vinden wij een must.

Onze kwaliteits- en milieusystemen ISO9001, ISO14001 en NKH helpen ons daarbij. Onze MVO doelen staan niet op zichzelf maar zijn een onlosmakelijk deel van onze organisatiedoelstellingen. Bij het opstellen van beleid, business cases en het nemen van besluiten zorgen wij ervoor dat aandacht wordt besteed aan de balans tussen people, planet en profit. Wij vinden circulariteit bij RSR heel belangrijk.

Heb je een vraag?

Bijvoorbeeld over een hulpmiddel vanuit de gemeente of zorginstelling? Onze klantenservice is bereikbaar op doordeweekse dagen tussen 08:00 – 17:00 uur. Of stuur ons een e-mail.

Contact opnemen