Handbike aankoppelfiets Wmo

Wmo - Handbikes

Er vrij op uit met een handbike

Aankoppelbike voor kinderen om te fietsen

Meer dan een transportmiddel

Een handbike of aankoppelbike geeft je naast mobiliteit een heleboel vrijheid. Om er lekker op uit te gaan, flink te sporten of als middel om van A naar B te komen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een handbike tijdelijk te lenen via Uniek Sporten. Zo kun jij een nieuwe sport uitproberen.

  • Samenwerkingen met gemeenten door heel Nederland
  • Ruim 50 jaar ervaring met mobiliteitshulpmiddelen
  • Sporten? Leen een handbike of ligbike via Uniek Sporten
  • Altijd bereikbaar
  • Lokaal betrokken
  • Duurzaam & toonaangevend partnerschap
  • Korte lijnen met een vast team

Een handbike voor jezelf?

Een handbike of aankoppelbike kun je vanuit de Wmo vergoed krijgen. Neem altijd eerst contact op met je gemeente. Als uit jouw persoonlijke situatie blijkt dat dit hulpmiddel essentieel voor je is, krijg je de bike via RSR in bruikleen.

Ga je zelf op zoek naar een handbike, met of zonder pgb? Dan kun je dit via RSR ook zelf aanschaffen. Ook dan helpt een adviseur je op weg.

Flo RSR

Altijd op de hoogte: Mijn RSR

In het klantenportaal Mijn RSR heb je 24 uur per dag inzicht in jouw gegevens en hulpmiddelen. Indien nodig plan je zelf reparatie-afspraken in. Mijn RSR is beschikbaar in de browser, maar ook als app op je telefoon of tablet.

Ontdek welke sport bij jou past

Sport en beweging: gezond en gewoon heel erg leuk. Wil je een sporthulpmiddel uitproberen en ontdekken welke sport bij jou past? Maak kennis met Uniek Sporten Uitleen. Hier kun je onder andere vier maanden gratis een handbike uitproberen.

Maar ook basketbalrolstoelen, tennisrolstoelen, dansrolstoelen, fietsen en meer. Van alles om te proeven aan jouw toekomstige sport.

Ligbike sporthulpmiddel

Heb je een vraag of advies nodig?

Bijvoorbeeld over een handbike of sporthulpmiddel (die je in gebruik hebt) of de dienstverlening van RSR?

Bekijk onze meestgestelde vragen of neem contact op.

 

Contact opnemen