Zorginstellingen

Eén loket voor alle hulpvragen

Echt ontzorgen

Hoe eenvoudig kan het zijn. Een vraag, een probleem, een verzoek: met alles kun je terecht bij het loket van RSR. Wij vinden dat een zorginstelling niet bezig moeten zijn met het oplossen van problemen aan hulpmiddelen of met het aanvragen van hulpmiddelen bij meerdere producenten. Een zorgprofessional moet doen waar hij of zij blij van wordt en goed in is. Daarom bieden wij oplossingen voor alle financieringsstromen (Outillage, Wlz en GRZ). Bovendien zijn wij vanuit onze roots specialist in complex maatwerk. Zo ontzorgen wij u en uw zorgprofessionals maximaal!

Outillage

Outillage

Ontzorgen met transparant hulpmiddelenbeheer

Wij weten dat zorginstellingen belang hebben bij uniformiteit en eenduidigheid. Het werken met een kernassortiment heeft daarom de voorkeur. Het RSR Klantenportaal is het kanaal waar uw zorgverleners producten uit het kernassortiment kunnen aanvragen.

Daarnaast verzorgen wij keuring, preventief en correctief onderhoud, reiniging en desinfectie, productmanagement, levering, logistiek, financiering, verhuur en track&trace.

 

Wet Langdurige Zorg (Wlz)

Samenspel tussen zorgprofessionals

Wij ondersteunen in de totale Wlz dienstverlening voor uw zorginstelling. Onze werkwijze en processen voor persoonsgebonden (boven budgettaire) mobiliteitshulpmiddelen voldoen aan het protocol rolstoelverstrekkingen intramuraal van het Zorgkantoor. Doordat wij contracten hebben bij alle zorgkantoren in Nederland, zijn wij altijd up-to-date als het gaat om regionale en landelijke protocollen. Onze opdrachtgevers waarderen onze persoonlijke benadering, oplossingsgerichte werkwijze en snelle levertijden.

 

 

ergotherapeut cliënt siza RSR
GRZ

Geriatrische revalidatiezorg (GRZ)

Meedenken en flexibel meebewegen

Tijdens een revalidatie periode is het van essentieel belang dat de juiste zorghulpmiddelen ingezet worden. Als ervaren rolstoelleverancier zorgen wij graag voor een integraal aanbod van GRZ-rolstoelen voor uw cliënten die tijdelijk een hulpmiddel nodig hebben. Wij beheren de rolstoelen in ons lokale depot en centraal depot, deze staan digitaal met elkaar in verbinding zodat wij altijd voldoende middelen op voorraad hebben en altijd kunnen leveren.

 

 

Complex Maatwerk

Kwaliteit en snelheid cruciaal

Met onze afdeling ‘Specials’ leveren we in een kort tijdsbestek complex maatwerk. Doordat we de kennis, kunde, vaardigheden en apparatuur in eigen huis hebben, kunnen we sneller schakelen en u van dienst zijn.

“Samen met RSR kijken we naar een zo goed mogelijke balans tussen zelfredzaamheid en juiste positionering.”
Gerdien Poutsma , Ergotherapeut - Siza
Lees het verhaal van Gerdien
“De Wlz vraagt om continue samenwerking, waarbij de cliënt centraal staat”
Leonie Snijders , Adviseur Wet Langdurige Zorg (Wlz) RSR
Lees het verhaal van Leonie
“Het vak van revalidatie servicemonteur leer je in de praktijk. Daar is geen opleiding voor, het is uniek”
Sjoerd Havermans , Servicemonteur RSR
Lees het verhaal van Sjoerd

Contact met ons accountteam?

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem rechtstreeks contact op met ons accountteam!

Hans Sloep | Manager Commercie Wlz | h.sloep@rsr.nl 

+31 6 11 45 52 51