Hulpmiddelen voor ouderen zoals rolstoel en tillift

Verkoop en verhuur van zorghulpmiddelen

Flo RSR

Een hulpmiddel voor elke zorgvraag

Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een specifieke bewoner, afdeling of locatie? Wij bieden oplossingen voor zowel de korte als de lange termijn: bij RSR kun je hulpmiddelen namelijk niet alleen kopen maar ook huren. Zo kun je altijd het juiste hulpmiddel op het juiste moment inzetten, ook bij een plotseling veranderende zorgvraag van bewoners.

Twijfel je wat voor jouw organisatie de beste oplossing is? Wij voorzien je graag van advies op maat en bekijken samen wat de meest passende en voordeligste keuze is.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

XL assortiment

Voor bewoners waarvoor hulpmiddelen in een standaardmaat niet passend zijn, hebben we een uitgebreide lijn aan XL-hulpmiddelen. Zo hebben we XL rolstoelen, die indien gewenst met elektrische ondersteuning voor bewoner en/of zorgprofessional geleverd kunnen worden, maar kun je ook bij ons terecht voor XL bedden, XL AD matrassen, XL tilliften en XL douche/toiletstoelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je alle benodigde XL hulpmiddelen efficiënt en snel kunt huren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Levering rolstoel XL

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen