Wlz hulpmiddelen voor instellingen

Bovenbudgettaire hulpmiddelen voor specifieke wensen

Wlz hulpmiddelen voor zorginstellingen

De kracht van onze mensen

Voor bewoners van een zorginstelling zorgen wij voor hulpmiddelen die het best passen bij hun behoefte en situatie. Iedere bewoner is uniek, daarom vragen bovenbudgettaire hulpmiddelen om maatwerk. Daar zit direct de kracht van RSR; onze adviseurs zijn kundig en sterk in complexe casussen. We onderscheiden ons door ons persoonlijk contact en de korte lijnen . Onze collega’s zijn altijd bereid om met je mee te denken over de best passende oplossing voor jouw bewoners.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Complex maatwerk met onze ‘Specials’ 

Met meer dan 50 jaar ervaring, weten we dat een standaard hulpmiddel niet voor elke bewoner voldoet. Om ook voor deze bewoners de beste oplossing te bieden, worden onze adviseurs ondersteund door onze eigen afdeling ‘Specials’. Doordat we ervaren mensen en de juiste apparatuur in huis hebben, kunnen we snel en betrouwbaar op maat gemaakte oplossingen realiseren. Zo worden ortheses aangemeten door onze eigen orthese-adviseurs en bouwen we deze zelf op in onze werkplaats.

Rolstoel passing en maatwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen