Wlz hulpmiddelen voor instellingen

Optimaal depotbeheer en inzet van hulpmiddelen

Depotbeheer track & trace data

Een verbeterde inzet en nooit meer ruimtetekort met depotbeheer van RSR

Heeft jouw organisatie te kampen met een beperkte opslagcapaciteit? Of beschikt de organisatie over meerdere locaties waardoor er een gebrek is aan overzicht over het hulpmiddelenpark? Depotbeheer van RSR kan hiervoor uitkomst bieden. Wij slaan alle hulpmiddelen centraal op. Dit scheelt ruimte én biedt de mogelijkheid om hulpmiddelen op meerdere locaties in te zetten waardoor onnodige stilstand voorkomen wordt. Door het gebruik van track & trace technologie, heb je bovendien altijd een up-to-date overzicht van de beschikbare middelen in depot. Zo weet je precies welke hulpmiddelen beschikbaar zijn om in te zetten. Benieuwd of depotbeheer voor jouw organisatie interessant kan zijn? We denken graag met je mee.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Nog meer inzicht met Flo

Wil je nog meer inzicht in je hulpmiddelenpark? Dan biedt onze dienst Flo uitkomst. Flo maakt overzichtelijk welke hulpmiddelen er binnen jouw locatie of zorginstelling in gebruik zijn, geeft inzicht in de realtime locatie van hulpmiddelen waardoor je nooit meer hoeft te zoeken én garandeert een efficiëntere inzet van de beschikbare hulpmiddelen. Zo kun je de zorgprofessional nog beter ondersteunen en meer tijd vrijmaken voor het bieden van warme zorg. Niet op basis van gevoel, maar geobjectiveerd op basis van data .

Flo en Blyott tag geeft inzicht in hulpmiddelen gebruik

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen