Grz en ELV behandeling in instelling

Altijd een oplossing: GRZ revalidatie, ELV en eerste inzet

Mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen

De juiste ondersteuning in iedere situatie

Tijdens een kortdurend verblijf in een instelling voor geriatrische revalidatiezorg (GRZ) of eerstelijnsverblijf (ELV), kan de inzet van het juiste hulpmiddel van essentieel belang zijn. Zowel voor het herstel en de mobiliteit van de bewoner, als ter ondersteuning van de zorgprofessional. Wij hebben hiervoor een uitgebreid aantal rolstoelen geselecteerd, die je zelf kunt configureren via ons online portaal. Hierbij geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd . Deze rolstoelen kunnen we ook inzetten wanneer een bewoner in afwachting is van zijn persoonsgebonden rolstoel, om ook in de tussenliggende tijd mobiliteit te bieden.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Rolstoel XL

Voor bewoners waarvoor een rolstoel in een standaardmaat niet passend is, hebben wij ook rolstoelen met een grotere maatvoering. Indien gewenst kan deze rolstoel ook geleverd worden met elektrische ondersteuning voor zowel de bewoner als de zorgprofessional. Zo kunnen deze bewoners niet alleen goed functioneren, maar ook actief participeren in hun eigen revalidatie.

Levering rolstoel XL

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen