Advies over hulpmiddelen voor instellingen

Advies op maat

Adviesgesprek ondersteuning in de badkamer

Het juiste advies voor optimale hulpmiddelen inzet

Met advies op maat helpen wij jou bij het selecteren van de juiste hulpmiddelen, de passende financiering en een optimale inzet van de beschikbare hulpmiddelen.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Inventarisatie, overzicht en optimale inzet van hulpmiddelen

Benieuwd hoeveel en welke hulpmiddelen je in gebruik hebt, wat de staat van de hulpmiddelen is en wat je de komende jaren mag verwachten aan investeringen? Wij inventariseren het hulpmiddelenpark voor je en geven objectief advies aan de hand van de beschikbare data.

En wil je nog meer inzicht? Dan biedt Flo uitkomst. Met onze dienst Flo kijken we namelijk naar de optimale inzet van hulpmiddelen. Flo maakt inzichtelijk welke hulpmiddelen er binnen jouw locatie of zorginstelling in gebruik zijn en adviseert op basis van data uit slimme sensoren over een efficiënte inzet van deze hulpmiddelen. Zo kun je de zorgprofessional nog beter ondersteunen en meer tijd vrijmaken voor het bieden van warme zorg. Niet op basis van gevoel, maar geobjectiveerd op basis van data.

Flo en Blyott tag geeft inzicht in hulpmiddelen gebruik
Specialisten revalidatiezorg

Onafhankelijk hulpmiddelenadvies

Op basis van jouw instelling, adviseren we je over het best passende hulpmiddel voor een specifieke bewoner, een afdeling of complete locatie of instelling. Door samen in gesprek te gaan, komen we tot een set aan functionele en technische eisen, waarop wij ons advies baseren. Omdat we niet zijn gebonden aan specifieke merken en werken met alle gangbare hulpmiddelenleveranciers, kunnen we een onafhankelijk en transparant advies geven. Hierin staat het maximaal ontzorgen van medewerkers en het ondersteunen van bewoners altijd centraal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen