Keuring en onderhoud van hulpmiddelen

Keuring, onderhoud en reparatie voor veilige hulpmiddelen

Hulpmiddelen voor ouderen

Het beste uit de hulpmiddelen halen

Hulpmiddelen die frequent worden gebruikt, worden met de jaren gevoelig voor slijtage. Met periodiek onderhoud beperken we de kans op mogelijke defecten en uitval. Daardoor blijven hulpmiddelen optimaal inzetbaar  voor de zorgprofessionals en bewoners én wordt het zorgproces zo min mogelijk verstoord.​ Tijdens het periodiek onderhoud worden de hulpmiddelen altijd conform het voorschrift van de fabrikant en de geldende normen en regelgeving gecontroleerd en indien gewenst gekeurd. Zo zorgen we dat je een veilig hulpmiddel tot je beschikking hebt. De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen monteurs of een gespecialiseerde partner.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Reparatie van hulpmiddelen

Ondanks zorgvuldig onderhoud kan het gebeuren dat een hulpmiddel uitvalt en een reparatie noodzakelijk is. Ook daarvoor ben je bij RSR aan het juiste adres. We repareren alle hulpmiddelen die binnen een zorginstelling in gebruik zijn, zowel zorghulpmiddelen als bovenbudgettaire hulpmiddelen. Wil je een hulpmiddel laten repareren? Dien dan een reparatieverzoek in via het online portaal of neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging. Weet je niet zeker welke vestiging dit is, neem dan contact op met de vestiging Duiven, daar helpen ze je graag verder.

Aflevering gereinigde hulpmiddel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen