Buiten bewegen is vrijheid: fietsen en driewielers

Tandem aangepaste fiets

Meedoen met een duofiets of driewieler

De omgeving zien, de buitenlucht voelen. Met vrienden, familie, of mantelzorger: op een aangepaste fiets ervaar je samen de omgeving weer zoals vroeger. Je kunt bij RSR terecht voor onder meer driewielfietsen, duofietsen en rolstoelfietsen. Voor iedere bewoner van een instelling en voor elke situatie vinden onze specialisten de beste oplossing. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij experts in het vergroten van ieders mobiliteit.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Overzicht fietsen

Duofietsen

Met een duofiets kan er iemand naast de bewoner zitten tijdens het fietsen. Hierdoor is er ook tijdens het fietsen aandacht voor de bewoner. Dit is niet alleen prettig voor het sociale contact, maar geeft ook een veilig gevoel aan de bewoner.

Driewielfietsen

Mocht het voor bewoners niet meer mogelijk zijn om op een fiets met twee wielen te rijden, dan is een driewielfiets wellicht een mogelijkheid. Er hoeft geen energie gestoken te worden in het in balans houden van de fiets, waardoor bewoners maximaal kunnen genieten van het fietsen zelf.

Is er tijdelijk een driewielfiets nodig? Bijvoorbeeld tijdens het revalidatieproces of wanneer een bewoner in afwachting is van een vergoeding? Een driewielfiets kun je bij ons zowel kopen als huren. Neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen