Aflevering gereinigde hulpmiddel

Hulpmiddelen reinigen met droogijs

Een revolutie in reiniging van hulpmiddelen

Reiniging met droogijs is een innovatieve manier waarmee wij mobiliteitshulpmiddelen snel, zorgeloos en grondig reinigen. Bij jou op locatie worden hulpmiddelen zoals rolstoelen, fietsen en scootmobielen gereinigd met een blaasmiddel van -79 graden. Dit verwijdert op een milieuvriendelijke manier vuil en bacteriën tot in de kleinste kieren en neemt zorgmedewerkers veel tijd en werk uit handen.

Wil je alle informatie rondom het reinigen met droogijs later lezen of delen met collega’s? Bekijk en download de brochure.

De voordelen van reinigen met droogijs

Sneller – Het hulpmiddel kan binnen 10 minuten gereinigd worden. En omdat het niet hoeft na te drogen, is het direct na reiniging weer beschikbaar. Zo is de bewoner – inclusief halen en brengen van het hulpmiddel – binnen een uur weer mobiel.

Schoner – Door hulpmiddelen te reinigen met droogijs, kunnen onderdelen worden schoongemaakt waar je met de huidige manier van reinigen niet bij kan komen. Dit is hygiënischer en prettiger voor de bewoners .

Efficiënter – Tijdens het reinigen kunnen wij direct technisch onderhoud aan het mobiliteitshulpmiddel uitvoeren. Zo blijft het in goede staat en hoeven de bewoners hun hulpmiddel maar één keer kort te missen.

Zorgeloos – Reiniging vindt buiten bij de zorginstelling naast onze RSR-bus. Zo ondervinden de bewoners er zo min mogelijk hinder van. Ook neemt reiniging met droogijs veel werk uit handen, waardoor medewerkers meer tijd aan de bewoners kunnen besteden . Daarnaast wordt er geen water gebruikt. Hierdoor is er geen risico dat elektronica van het hulpmiddel beschadigt.

‘Het mooie van droogijsreiniging is dat het in korte tijd op locatie bij de zorginstelling gebeurt. Bewoners zijn hun rolstoel dus maar heel even kwijt’
Hanna Gommers
Lees het verhaal van Hanna
“We kunnen onze kostbare tijd nu beter inzetten voor onze bewoners”
Tonnie Jansen
Lees het verhaal van Tonnie

Ook reinigen met droogijs?

Neem contact met ons op

Doe vrijblijvend een aanvraag via het bijbehorende formulier of telefonisch via 088 – 2024 727. Wij nemen contact met je op en zorgen voor een voorstel op maat.

Contact opnemen