Bedden en matrassen voor instellingen

Bedden en matrassen: comfort en goed uitrusten

Comfortabel liggen

Comfortabel liggen en in of uit bed komen

Bij revalidatie, ziekte of het ontbrekende vermogen om lang te zitten of te staan, is een comfortabel bed voor bewoners onmisbaar. Voor de zorgprofessional is het bovendien belangrijk dat een bed de optimale ergonomische werkomstandigheden biedt. Wij hebben een breed assortiment aan bedden, matrassen en ondersteunende hulpmiddelen voor om het bed en kijken graag samen welke oplossing in jouw situatie het meest passend is.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Overzicht bedden en (Anti-decubitus)matrassen

Hoog-laag bedden

Een goed hoog-laag bed zorgt voor optimaal comfort voor de bewoner en ergonomische werkomstandigheden voor de zorgmedewerker. Als onafhankelijk leverancier hebben wij voor elke situatie een passend hoog-laag bed. Om zeker te weten dat het bed aansluit bij de zorgvraag en werkomstandigheden, bieden wij de mogelijkheid om deze bedden vrijblijvend uit te proberen.

Tentbedden

Voor onrustige en/of valgevaarlijke bewoners, is een rustige en veilige slaapomgeving van groot belang. Een tentbed kan hiervoor de oplossing bieden, zonder de bewegingsvrijheid van de bewoner te beperken. Door deze beschermde slaapomgeving, biedt een tentbed veiligheid en rust aan de bewoner en aan de omgeving.

Wentelsystemen

Wanneer een bewoner ondersteuning nodig heeft bij het veranderen van ligpositie, geeft dit fysieke belasting voor de zorgmedewerker. Om dit te voorkomen, kan er gebruik gemaakt worden van een wentelsysteem. Een wentelsysteem biedt zorgmedewerkers ondersteuning bij het draaien of verplaatsen van bewoners in bed. Bovendien hoeft de bewoner niet vastgepakt, opgetild of verschoven te worden, waardoor het ook comfortabeler is voor de bewoner.

Basismatrassen

Een comfortabel basismatras is essentieel voor een goede nachtrust van bewoners. Bovendien kan een basismatras preventieve bescherming bieden aan kwetsbare bewoners met een decubitus dreiging, zodat de kans op het ontstaan van decubitus wordt verkleind. Welk basismatras het meest geschikt is, is per situatie verschillend. Onze adviseurs geven je graag advies over de best passende matrassen voor jouw organisatie.

AD-matrassen

Naast goede basismatrassen heeft RSR ook anti-decubitus matrassen. Deze matrassen, denk aan lucht-wisseldruk matrassen, statische luchtmatrassen of hybride matrassen gaan nog een stapje verder om doorligplekken te behandelen en voorkomen. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de meest passende oplossing in iedere situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen