Rolstoel uit busje RSR, altijd een passende rolstoel

De juiste rolstoel voor iedere situatie

Vrij en comfortabel bewegen

Vrij en comfortabel bewegen

Of het nu gaat om een incidentele rit buiten, het zelfstandig kunnen verplaatsen binnen, het ondersteunen bij de zorg of het comfortabel en veilig vanaf de parkeerplaats naar de afdeling verplaatsen, wij hebben voor iedere situatie een passende rolstoel. Voldoet een standaard oplossing niet? Dan realiseert onze afdeling ‘Specials’ een op maat gemaakte oplossing. Zo zorgen we altijd voor de best passende rolstoel voor bewoners én zorgmedewerkers.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Overzicht rolstoelen

Transportrolstoelen​

De transportrolstoel is een rolstoel die perfect gebruikt kan worden voor een wandeling in het park of een boodschap die voor bewoners te ver is om met de rollator te doen. Bovendien kan de rolstoel natuurlijk ook gebruikt worden om bewoners binnen de instelling van bijvoorbeeld de huiskamer naar de algemene ruimte te vervoeren.

Handbewogen rolstoelen

Handbewogen rolstoelen zijn er in alle soorten en maten. Wat de beste optie is, hangt onder andere af van het gebruik, de duur van het gebruik, de afstand die afgelegd moet worden en de bewonersprofielen binnen jouw zorginstelling. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om de best passende rolstoel(en) voor jouw situatie te adviseren.

Kantelbare rolstoelen

Kantelbare rolstoelen hebben veel instelmogelijkheden, waardoor deze rolstoel optimaal te gebruiken is voor een groot aantal verschillende bewoners. Doordat de zitting achterover gekanteld kan worden, bieden kantelbare rolstoelen bovendien veel comfort. Ook voor deze rolstoelen geldt dat er veel verschillende soorten en maten bestaan en de meest geschikte optie van verschillende factoren afhankelijk is.

Rolstoel voor instelling en bewoner

Rolstoelen voor de instelling én de bewoner

RSR is leverancier van zowel zorghulpmiddelen als bovenbudgettaire hulpmiddelen. Onze rolstoelen kunnen dan ook als zorghulpmiddel én als bovenbudgettair hulpmiddel worden ingezet. Wil je een bovenbudgettaire rolstoel voor een bewoner aanvragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of kijk hier voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen