Pijnvrij zitten door AD-zitkussen

Pijnvrij zitten en liggen met AD matrassen en zitkussens

Ondersteuning bij pijn en drukklachten

Ondersteuning bij pijn en drukklachten

Wanneer er sprake is van langdurige revalidatie, tijdelijk slechte lichamelijke conditie of permanent gebruik van een rolstoel, bestaat er een verhoogd risico op doorlig- of doorzitplekken. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de juiste hulpmiddelen van belang. Onze anti-decubitus matrassen en zitkussen zijn speciaal ontwikkeld om doorligplekken te behandelen en voorkomen. We hebben kussens en matrassen in verschillende vormen en van verschillende materialen, zo hebben we altijd een passende oplossing.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Overzicht anti-decubitus hulpmiddelen

AD-zitkussens

Om ervoor te zorgen dat bewoners zo comfortabel mogelijk kunnen zitten, leveren we AD-zitkussens. Elke zitsituatie is uniek, daarom geven onze adviseurs graag advies over het best passende zitkussen. Of het nou om extra ondersteuning, het voorkomen van pijnklachten of decubitus dreinging gaat, als onafhankelijk leverancier bieden we altijd de meest passende oplossing.

AD-matrassen

Anti-decubitus matrassen helpen bij het voorkomen van nieuwe doorligplekken en het verminderen van bestaande doorligplekken. Er bestaan verschillende soorten AD-matrassen, denk aan lucht-wisseldruk matrassen, statische luchtmatrassen of hybride matrassen. Onze adviseurs geven graag advies over de meest passende oplossing in iedere situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen