1 september 2022

Collega’s RSR Duiven

Graag stellen we Lisette, Wilco en Edwin aan jullie voor. Alle drie werkzaam vanuit RSR Duiven in verschillende functies en dus ieder een eigen verhaal

Lisette Zomer
Ik ben Lisette Zomer, 33 jaar. Ik woon in Beek (Berg en Dal) met mijn man en twee jonge kinderen. Sinds half juli vorig jaar ben ik werkzaam bij RSR als medewerker verkoop binnendienst WLZ-Duiven. Hiervoor ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als ergotherapeut in de gehandicapten sector.

Leuk om nu dus ook de andere kant te zien!

Mede door mijn achtergrond als ergotherapeut besef ik hoe belangrijk het voor iemand kan zijn om een goed functionerend hulpmiddel te kunnen gebruiken . De klant/cliënt staat wat mij betreft dus altijd voorop!

Binnen RSR houd ik me bezig met onder andere leveringen, reparaties en aanpassingen aan zowel de budgettaire als boven budgettaire voorzieningen.

Ik hoop in de toekomst ook iets voor jullie te kunnen betekenen!

 

Wilco Boers
Ik ben Wilco Boers, 53 jaar oud, ik woon in Loil en sinds 2001 werkzaam bij RSR. Na een jaar of 5 als servicemonteur in de buitendienst ben ik in 2006 naar binnen verhuisd en de werkplaats in gegaan waar ik de laatste jaren vooral de wat complexere reparaties aan hulpmiddelen onderhanden had. Sinds 2018 ben ik als adaptatietechnicus werkzaam bij de afdeling Specials binnen RSR en heb hier helemaal m’n draai gevonden.

Binnen ons team heeft iedereen zijn specialisme; de mijne is vooral het aanpassen van besturingssystemen aan elektrische hulpmiddelen, maar ook reparaties aan specials, aanpassingen aan frames, plaatsen van ortheses.

Meedenken met de cliënt, adviseur en ergo; samen kijken hoe we het hulpmiddel gaan aanpassen en verbeteren om het leven en van iemand anders aangenamer en makkelijker te kunnen maken, dát is wat mijn werk, volgens mij, het mooiste werk van de wereld maakt.

 

Edwin Coersen

Ik ben Edwin Coersen 58 jaar oud en woon in Lichtenvoorde. Op 5 Mei 2008 ben ik bij RSR in Silvolde begonnen als service monteur buitendienst WMO en WLZ. De WMO vond ik in eerste instantie geweldig omdat je bij de mensen thuis komt en van alles meemaakt en creatief moet zijn.
Later ben ik voornamelijk in de WLZ gaan werken en vind dit helemaal geweldig.

De leukste doelgroep om voor te werken vind ik Zwaar geestelijk en lichamelijk gehandicapte mensen in instellingen zoals Elver of Estinea. De mensen zijn puur en eerlijk en ik kan hun levensvreugde verbeteren. Daarom ga ik altijd met veel plezier naar mijn werk en iedere dag is anders en afwisselend.

In juni 2021 heb ik een hartinfarct gehad en heb zelf ondervonden hoe zwaar revalideren is.
Het gaat nu gelukkig een stuk beter en hoop dan ook nog lang bij RSR te kunnen werken.

 

Contact opnemen