Rolstoel passing en maatwerk

Complex maatwerk met onze ‘Specials’ 

Afdeling specials

Bestaat het niet? Wij maken het!

Met meer dan 50 jaar ervaring, weten we dat een standaard hulpmiddel niet voor elke bewoner voldoet. Om ook voor deze bewoners de beste oplossing te bieden, worden onze adviseurs ondersteund door onze eigen afdeling ‘Specials’. De afdeling Specials is een aparte afdeling binnen RSR voor het realiseren van op maat gemaakte oplossingen. Met een aantal eigen werkplaatsen kan deze afdeling alle werkzaamheden met betrekking tot metaalbewerking, stoffering en coating uitvoeren.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Een maatwerkoplossing voor jouw bewoners

Onze adviseurs overleggen met de afdeling Specials welke mogelijkheden er zijn en welke maatwerkoplossing het beste aansluit bij de behoeften van de bewoner. Doordat we ervaren mensen en de juiste apparatuur in huis hebben, kunnen we snel en betrouwbaar op maat gemaakte oplossingen realiseren. Zo worden ortheses aangemeten door onze eigen orthese-adviseurs en bouwen we deze zelf op in onze werkplaats.

Omdat maatwerk trajecten ingewikkeld kunnen zijn, worden deze nauwlettend gecoördineerd zodat alle puzzelstukjes op het juiste moment in elkaar vallen. Dit om de impact op de bewoners en de zorg zo klein mogelijk te houden.

Twijfel je of er maatwerk voor een bewoner nodig is of in hoeverre een hulpmiddel nog voldoet? Neem dan contact op met onze adviseurs, ze denken graag met je mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen