Levering rolstoel XL

Hulpmiddelen afgestemd op een hoger gebruikersgewicht

XL assortiment

Een volledig XL assortiment

Binnen ons XL assortiment tref je een compleet aanbod aan hulpmiddelen, afgestemd op een hoger gebruikersgewicht. Met de stijgende trend in overgewicht zien wij dat er vaak meer nodig is dan tijdelijk een rolstoel met breder zitvlak. Ook de overige hulpmiddelen zoals bedden, matrassen en transfers zijn niet standaard op iedere locatie aanwezig. Hier kregen we steeds vaker vragen over, aangezien de inkoop van deze middelen nogal een zoektocht langs verschillende leveranciers kon zijn.

Daarom hebben we gekozen voor het aanbieden van een volledig XL assortiment. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij denken met je mee in het totale pakket om goede zorg te kunnen verlenen. En niet alleen voor de bewoners in kwestie, maar juist ook voor de fysieke belastbaarheid van de zorgmedewerker. Zo bieden we je 1 loket voor bewoners waarvoor de reguliere hulpmiddelen niet passend zijn.

  • Partner in hulpmiddelen
  • Ontzorgen van de zorgprofessional
  • Best passende oplossing voor elke zorgvraag
  • Objectief advies ondersteund door data

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met Martijn Engelen, Manager Commercie Wlz, via +31 6 11 08 41 57.

 

Contact opnemen