23 mei 2023

Het portaal van RSR voor zorginstellingen is vernieuwd!

We vinden het fijn om te zien dat veel medewerkers van onze opdrachtgevers de weg naar ons online portaal inmiddels weten te vinden. Om hen nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw portaal dat specifiek is ingericht voor medewerkers van een zorginstelling.

Door onderzoek en dagelijks contact met gebruikers van ons portaal, hebben we een duidelijk beeld gekregen van hun wensen en behoeften. Op basis daarvan hebben we de volgende functies toegevoegd:

  • Een homepage waarop in één oogopslag de belangrijkste informatie terug te vinden is, zoals geplande afspraken;
  • Helder overzicht van openstaande opdrachten en de status daarvan;
  • Eenvoudig en met één klik opstarten van de meest gebruikte opdrachten, bijvoorbeeld het aanvragen van een reparatie;
  • Het portaal is een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Met dit nieuwe portaal kunnen we onze online dienstverlening nog beter invullen. Zo ondersteunen we de professionals binnen zorginstellingen bij hun werkzaamheden én voorzien we ze op een eenvoudige manier van de belangrijkste informatie rondom de hulpmiddelen die in gebruik zijn.

Het nieuwe portaal gaat op 24 mei, 18:00 uur live. Als gebruiker van het huidige portaal kun je eenvoudig overstappen met je huidige gebruikersnaam. Je gegevens zijn alvast voor je overgezet.

Maak je nog geen gebruik van het huidige portaal, maar ben je benieuwd hoe het nieuwe portaal je kan helpen? Neem dan contact op met je RSR-contactpersoon.

Advies over hulpmiddelen voor instellingen
Contact opnemen