Hulpmiddelen voor zorginstellingen

UWV

RSR ondersteunt met onderwijs- en werkvoorzieningen

Samenwerkingspartner van het UWV

RSR heeft een samenwerking met het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) voor het repareren en aanpassen van hulpmiddelen. Dit betekent dat cliënten bij ons terecht kunnen voor het beheer van hulpmiddelen, die door UWV zijn ingekocht als onderwijs- en werkvoorziening. Bent u cliënt en wilt u meer weten over de mogelijkheden via het UWV? Bekijk hier meer.

Samen zorgen voor één totaaloplossing

Proactief meedenken

In onze visie werken onze cliënten zoveel mogelijk op een wijze die niet afwijkt van de reguliere werkwijze. Dat betekent dat we kijken naar een aantal domeinen, waaronder mobiliteit, veiligheid, zelfstandigheid, verzorging én communicatie. Daarnaast kijkt onze adviseur niet alleen naar het nu. Hij maakt a.d.h.v. de diagnose tevens een inschatting van wat er in de toekomst te verwachten is.

We denken ook mee in flexibele en duurzame oplossingen. Zo streven we er bijvoorbeeld naar om hulpmiddelen te leveren die eenvoudig mee te nemen zijn naar een andere werkplek of locatie. Hiermee voorkomen we dat dure aanpassingen verloren gaan als een werkplekwijziging doorgevoerd wordt. We maken gebruik van hulpmiddelen die instelbaar zijn op de anatomie van de cliënt. Hiermee is het hulpmiddel mogelijk later te gebruiken voor een andere werknemer of bij een andere klant.

“Samen met RSR kijken we naar een zo goed mogelijke balans tussen zelfredzaamheid en juiste positionering.”
Gerdien Poutsma
Lees het verhaal van Gerdien
“De Wlz vraagt om continue samenwerking, waarbij de cliënt centraal staat”
Leonie Snijders
Lees het verhaal van Leonie
“Het vak van revalidatie servicemonteur leer je in de praktijk. Daar is geen opleiding voor, het is uniek”
Sjoerd Havermans
Lees het verhaal van Sjoerd

Persoonlijk advies nodig?

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar.
Bel ons via 088 – 2042 727.
Of stuur ons een e-mail.

 

Contact opnemen