4 april 2023

Verdubbel vrijheid door te delen

Mobiliteit geeft vrijheid en dat moet voor iedereen toegankelijk zijn. Bij RSR zetten we ons hier iedere dag opnieuw voor in, zodat iedereen mee kan draaien in de samenleving. Dit jaar zamelen we geld in voor goede doelen die in het teken staan van mobiliteit en beweging. Dit doen we met de hele Louwman Group, het moederbedrijf van RSR, ter ere van het 100-jarig bestaan van Louwman. Zo helpen we samen om de vrijheid van beweging voor iedereen mogelijk te maken.

Help je ons mee?

Omdat we meer bereiken als we het samen doen, verdubbelt Louwman elke donatie. Zo is elke euro die je bijdraagt twee keer zoveel waard*. Op louwmangroup.nl/fairshare kun je al vanaf €1,- een donatie doen. Alle donaties gaan uiteraard 100% door naar het goede doel, zonder aftrek van kosten.

De goede doelen die we steunen zijn Nationaal Ouderenfonds en Fietsmaatjes.NL. We hebben hiervoor gekozen omdat beide doelen zich inzetten voor mobiliteit voor iedereen, vanuit de overtuiging dat iedereen telt. Dat steunen we graag.

Doneer nu

 

De goede doelen die we steunen

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. De missie die zij hierbij hebben is het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid bij ouderen. Daarom bieden ze allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Ouder worden doe je immers samen!

Fietsmaatjes.nl

Fietsmaatjes fietst met mensen die er graag op uit gaan, maar dat niet meer zelfstandig kunnen. Deze mensen worden gekoppeld aan vrijwilligers die net zo graag op de fiets stappen als dat ze iets voor een ander doen. Samen gaan ze eropuit op een duofiets: zo is Fietsmaatjes.NL plezier voor twee!

Wil je zelf meedoen aan een activiteit van het Nationaal Ouderenfonds of Fietsmaatjes? Of wil je iemand in jouw omgeving laten kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Op ouderenfonds.nl of fietsmaatjes.nl vind je hier meer informatie over.

 

*Louwman verdubbelt tot maximaal € 100.000. Daarna kun je nog steeds doneren, maar wordt dat bedrag niet meer verdubbeld.

Louwman Fairshare
Contact opnemen