9 oktober 2020

Welzorg en RSR nemen aanvullende maatregelen tegen corona

Zoals bekend neemt het aantal coronabesmettingen en corona gerelateerde ziekhuisopnames snel toe. Het kabinet heeft daartoe extra maatregelen getroffen om het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. Hoewel Welzorg en RSR zich al strikt houden aan de RIVM richtlijnen, nemen wij nu aanvullende voorzorgsmaatregelen bovenop de al geldende maatregelen. Zo willen wij de opdrachtgevers én eindgebruikers geruststellen dat wij er alles aan doen om de gezondheid van onze eindgebruikers en van onze medewerkers te waarborgen.

Mondkapjes

Rond 16 oktober krijgen alle servicemonteurs, adviseurs en buitendienstmedewerkers van RSR, Welzorg, Welzorg Auto op Maat, Welzorg Woning op Maat en de Welzorg Showroom de mogelijkheid om een mondkapje te dragen wanneer zij bij of met eindgebruikers aan het werk zijn. De mondkapjes zijn voorzien van de logo’s van Welzorg en RSR, zodat onze medewerker toch nog enigszins te herkennen is. Heeft u vóór 16 oktober een afspraak met een buitendienstmedewerker, dan dragen zij een papieren mondkapje. Naast deze aanvullende voorzorgsmaatregel, blijven de geldende richtlijnen conform het RIVM, de GGD, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en branchevereniging Firevaned van kracht:

  • Alle medewerkers nemen de algemene hygiëne maatregelen in acht
  • Houden zij anderhalve meter afstand
  • Schudden zij geen handen
  • Medewerkers die verkouden zijn of griepverschijnselen hebben, gaan niet aan het werk
  • Wanneer een buitendienstmedewerker naar een eindgebruiker gaat met een (vermoedelijke) besmetting met Covid-19 virus, is er een chirurgisch mondneusmasker, schort, bril en handschoenen beschikbaar. Zo waarborgen wij steeds de gezondheid van onze eindgebruiker en van onszelf.

Geplande afspraken

Bij het maken van afspraken vragen wij u of het bezoek gewenst is. Ook vragen wij of u klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten en/of koorts. Indien u klachten heeft, zullen wij voorstellen de afspraak naar een ander moment te verplaatsen wanneer u weer klachtenvrij bent. Heeft u nog vragen omtrent het coronavirus of over uw afspraak met een van onze buitendienstmedewerkers, dan kunt u middels onderstaande telefoonnummers contact met ons opnemen.

RSR 0900 – 33 44 55 6

Corona Welzorg RSR
Contact opnemen