Flo RSR

Nieuw: hulpmiddelenbeheer met track & trace.

Flo van RSR. Jouw slimme hulp in de zorg.

Uitdagingen in de zorg

In de zorg staan we voor grote uitdagingen. Door oplopende personeelstekorten en toenemende zorgvraag worden tijd en ruimte alsmaar schaarser. Het is belangrijk om hier zo efficiënt mogelijk mee om te gaan. Wij zetten technologie en innovatie in om de zorgprofessional te ondersteunen. Met Flo maken wij onze hulpmiddelen slim. Zo kan de zorgprofessional zich richten op wat er echt toe doet: het bieden van warme zorg.

Wil je alle informatie rondom Flo later terug lezen of delen met collega’s? Bekijk en download de brochure.

Wat levert het de instelling op?

Het beste hulpmiddel voor jou en je bewoners – Met slimme sensoren verzamelen we gebruiksdata van de hulpmiddelen. Door deze data te koppelen aan het bewonersprofiel, bestaande uit onder andere de mobiliteitsklasse en het zorgprofiel van bewoners, kan Flo steeds beter bepalen welke hulpmiddelen het best kunnen worden ingezet voor de ondersteuning van specifieke bewoners.

Nooit meer zoeken naar hulpmiddelenIn de zorg gaat er veel tijd verloren aan het zoeken naar het juiste hulpmiddel. Met Flo is dit verleden tijd. Door het toevoegen van een slimme sensor aan de hulpmiddelen, geeft Flo realtime inzicht in de locatie van alle hulpmiddelen. Met een paar klikken op je mobiele telefoon op laptop is het juiste hulpmiddel gevonden.

Efficiëntere inzet van hulpmiddelen, afgestemd op jouw bewonersAan de hand van de verzamelde gebruiksdata van hulpmiddelen, kan Flo advies geven over een efficiëntere inzet van hulpmiddelen , afgestemd op de bewoners. Zo voorkomen we verspilling en betaal je alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Anticiperen op de huidige en toekomstige hulpmiddelenbehoefte Door het verbinden van bewonersprofielen met het daadwerkelijke gebruik van hulpmiddelen, kan flo gaan helpen met het anticiperen op de huidige en toekomstige hulpmiddelenbehoefte. Zo kunnen we de hulpvraag beter gaan invullen en worden bewoners sneller van de juiste zorg voorzien.

Flo helpt de zorgmedewerker

Flo zorgt ervoor dat de zorgmedewerker geen kostbare tijd meer hoeft te verspillen aan het zoeken naar hulpmiddelen. In plaats van de kamers af te moeten zoeken naar hulpmiddelen, kunnen zorgmedewerkers met Flo in een paar klikken zien waar het hulpmiddel zich bevindt. Zo blijft er tijd over voor wat echt belangrijk is: het bieden van warme zorg.

Flo helpt de ergotherapeut

Flo zorgt ervoor dat de ergotherapeut bewoners bij nieuwe aanvragen sneller en efficiënter kan helpen. Met Flo kan namelijk heel snel gecontroleerd worden of en waar een benodigd hulpmiddel aanwezig is of dat deze uit het depot verstrekt kan worden. Zo niet, dan kan Flo advies geven over huur, koop of lease. Aan de hand van de gebruiksdata van hulpmiddelen en het bewonersprofiel, kan Flo bovendien steeds beter bepalen welke hulpmiddelen het best kunnen worden ingezet voor de ondersteuning van specifieke bewoners. Zo komt Flo tot de beste oplossing voor de instelling, ergotherapeuten én bewoners.

Flo helpt de facilitair medewerker

Flo is voor facilitair medewerkers hét platform voor inzicht in en optimalisatie van het huidige hulpmiddelenpark. Doordat Flo inzicht geeft in de realtime locatie van alle hulpmiddelen, behoort tijd verspillen aan het opsporen van hulpmiddelen tot het verleden. Daarnaast analyseert Flo de gebruiksdata van de hulpmiddelen, waardoor de hulpmiddelen efficiënter kunnen worden ingezet en onnodige aankopen kunnen worden voorkomen. Ook leert Flo op basis van de gebruiksdata en bewonersprofielen steeds beter te voorspellen welke hulpmiddelen nodig zijn om bewoners van de juiste zorg te voorzien.

Meer weten over Flo

Samen voorop lopen

Geïnteresseerd geraakt in onze oplossing en benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn erg geïnteresseerd in de vraagstukken die er binnen jouw organisatie spelen en onderzoeken graag of we daar samen een oplossing voor kunnen vinden.

 

Contact opnemen